Meer informatie over
Plan Parcours?
0548 - 367 779

Wonen tussen groen en water in Plan Parcours

Plan Parcours heeft alles voor wie omringd wil zijn met groen, rust en ruimte en toch in een dorp wil wonen met al haar gemakken. Vanuit Parcours bent u binnen vijf minuten in Dedemsvaart en ook het sfeervolle dorp Ommen ligt om de hoek. Voorzieningen zoals winkels, scholen, sportverenigingen en de golfbaan zijn op een steenworp afstand. Maar ook voor een uitje naar bijvoorbeeld het zwembad, het theater of een restaurant hoeft u niet ver.

Plan Parcours biedt u alles wat u nodig heeft om optimaal woonplezier te beleven.

Heerlijk wonen in een beschutte villawijk


Kavels in het bosgedeelte

Momenteel zijn op Plan Parcours nog 10 kavels verkrijgbaar, verdeeld over vier verschillende typen. De boskavels zijn omgeven door bos, waardoor de woningen op deze kavels vrijwel onzichtbaar zijn. De woningen op de uitzichtkavels zijn vanaf de weg niet zichtbaar, maar vanuit de achtertuin is er wél vrij uitzicht. Deze twee typen kavels liggen in het bosgedeelte. Vanuit uw woning loopt u zo het bos in voor een heerlijke wandeling.

Kavels in het parkgedeelte

De woningen op de wegzichtkavels zijn zichtbaar vanaf de afsluitingsweg, maar krijgen rugdekking van het bos. De woningen op de doorzonkavels zijn vanaf de weg zichtbaar en hebben zelf ook een vrij uitzicht over de weilanden. Deze twee soorten kavels liggen in het parkachtige gedeelte, dat beplant is met onder meer prachtige krentenbomen en sprookjesachtige magnolia’s.

Bouwen onder vrije architectuur

Welke kavel u ook kiest, u bent vrij in de architectuur van de woning en bepaalt zelf welke aannemer of architect u inschakelt. Zo bouwt u op Plan Parcours uw landelijke óf juist moderne droomwoning. Alle kavels worden onderling van elkaar gescheiden door bos- en heesterstroken, zodat uw privacy gewaarborgd is. 

Kavels bekijken Contact opnemen

Nog 10 kavels beschikbaar

Vrije keuze aannemer en architect

Bouwen onder vrije architectuur

Kavels in bos- en parkomgeving

 • Omringd met groen

  Rust en ruimte en toch in een dorp

 • Kavels in bos- en parkomgeving

  Als het buitenleven trekt, kiest u voor Plan Parcours

 • Bouw uw eigen droomwoning

  Vrij in de architectuur van de woning

 • Exclusief wonen in een bosrijke omgeving

  Voorzieningen zoals winkels, scholen, sportverenigingen en de golfbaan zijn op een steenworp afstand

bootstrap carousel example by WOWSlider.com v8.8